Hvem er vi?

Hvem er vi


Vores lille familie består af Karsten og Gitte. Vi bor i en lille villa i Viby, Århus. Vi har børn, svigerbørn og børnebørn. Gittes familie, er dem der altid passer hus og hunde, når vi skal på ferie ol. samt når hverdagen er travl og vi har hvalpe.

I vores hverdag, er det altid vigtigt for os, at vores hunde får en skovtur, hvor de kan få løbet og bevæget sig frit, uden snor.

I vores avl med Japansk spids, lægger vi stor vægt på, at avle race typiske, sunde, smukke, harmoniske og sociale hunde.

Det er desuden meget vigtig for os, at vores hunde får lov til at møde så mange forskellige hunde så muligt, uden snor, for på denne måde at blive ved med at bevare deres naturlige "hundesprog".

Vores hunde er derfor meget hunde sociale:-)


Pippi er primært en familie hund, men vi deltager også i udstillinger i dkk og spk. Pippi har, fra første gang vi udstillede klaret sig virkelig godt og blev BIR (bedst i racen) allerede som 2 1/2 årig.Tedi Inu`s hvalpe


Japansk spids


Er du/I interesseret i en japansk spids hvalp fra os, er du/I meget velkommen til at skrive til på  os (se kontakt oplysninger)

En japansk spids hvalp fra os:

Det er meget vigtigt for os, at hvalpene er socialiseret når de skal herfra. Den største prægningsperiode begynder hos os, og fortsætter hos Jer:-) 

Hvalpene vokser op inde i vores hjem, midt i stuen og bliver på den måde påvirket af alle dagligdags rutiner, lyde mm. Når hvalpene er gamle nok kommer de ud i haven hver dag, så de kan pågynde renlighedstræningen. Hvalpene vil også komme til at møde forskellige typer mennesker og hunde.


Det kan være en god ide med kortere arbejdsdage i en periode, når man lige har fået hvalpen hjem, men alenehjemme træningen skal påbegyndes allerede når hvalpen har været hos Jer et par dage.


Hvalpene bliver trafiktrænet og prøver at køre bil inden de forlader vores hjem.

 

Vores hunde er en del af familien, så I skal forberedte Jer på at få, ikke bare en hund, men et nyt familiemedlem.


Vi opfordrer derfor til, at I besøger os et par gange, inden hvalpen er gammel nok til at flytte hjem til Jer og vi får en dialog om, hvad Jeres ønsker og forventninger er til det nye familiemedlem, for at vi på denne måde sammen, kan matche den rigtige hvalp, med Jeres familie.

Vi vil være behjælpelige med alt, hvad man som hvalpekøber måtte have brug for at vide, omkring pelspleje, fodring, træning, udstilling, adfærd mm. både før og efter man har fået sin hvalp med hjem.

 

Alle hvalpe er med DKK stambog. De bliver chippet, vaccineret, samt får ormekur..

Når de skal ud i deres nye hjem, får de et tæppe, legetøj, en hvalpemappe med gode råd, samt en hvalpepakke med det foder de er vant til at få.

   

 

Vi håber på løbende, at høre fra Jer og hvalpene med fortællinger og billeder fra Jeres nye familieliv:-).